Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Водій маршрутки №201 приголомшив криворіжців

На превеликий жаль, такі прості слова, як “доброго дня”, “дякую”, “будь ласка” стали рідкістю в нашому суспільстві. Тому почувши від водія маршрутки ввічливі слова, мешканка Кривого Рогу була приємно вражена. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост Дар’ї Куташиної.

Жінка розповіла, як зустріла в маршрутці №201 ввічливого водія. Чоловік вітав кожного, хто заходив в салон авто.

“Рутинне повернення додому “маршруткою” №201 стало сьогодні для мене приголомшливе. Чи доводилось вам, аби водій громадського транспорту вітався з вами? Рідко? Ніколи? Звісно, що і ми, пасажири, не завжди проявляємо чемність… Максимум це – “На зупинці, БУДЬ ЛАСКА!”… А що стосовно водіїв? А от водій маршруту №201 “Східний 3 – Українська” кожного пасажира вітав – “Доброго дня!”, коли дверцята зачинялись – “Обережно, рушаємо!”, “Візьміть, будь ласка, решту”, – пише Дар’я.

Крім того, водій маршрутки піклувався про пасажирів, щоб вони безпечно почувалися під час поїздки.

“В салоні автівки був такий діалог: “Балхашська” на вихід є?! “Так”, – відповіла пасажирка. “Зробимо, не спішіть вставати”. І так було перед кожною зупинкою”, – розповідає Дар’я.

До того ж, водій спілкувався виключно українською, що також вразило жінку. Вона радіє, що все більше людей переходить у повсякденному спілкуванні на державну мову.

“І ця комунікація з пасажирами відбувалась “солов’їною”! Мене це пройняло до щему в серці… Шановний водій, спасибі за чуйне відношення та спілкування державною мовою, ви є прикладом! Так тримати й надалі”, – закликала криворіжанка.

Закликаємо бути більш ввічливими один до одного. Особливо в період агресії росії, коли кожен находиться “на межі”, а злість просто зашкалює, треба знайти в собі сили і бути лагідним до свого оточення. Ми маємо об’єднуватися і боротися проти ворога, а не “зриватися” один на одному.

Водій 201-ї маршрутки

Раніше Інформатор повідомляв, що в криворізькій маршрутці виник скандал через російські пісні. Також ми писали, що в маршрутці почалася бійка через українську мову.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору