Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

І знову російські пісні: у криворізькій маршрутці виник скандал

Мешканка Криворізького району їхала у маршрутці де лунали російські пісні. Жінка зробила зауваження водію, але жоден пасажир транспорту не підтримав її. Інцидент трапився в маршрутці №413, яка рухається за напрямком “с. Вільне – Кривий Ріг”.

Про це пасажирка Світлана написала у соцмережі, – передає Інформатор.

Жінка розповіла про випадок, який стався у громадському транспорті: “Підійшла, запитала, чи знає він вимоги законодавства? Щоправда, говорила лише про російські пісні, а не про те, що взагалі акустичне насилля у громадському транспорті заборонене“.

Водій пообіцяв змінити музику, коли доїде до зупинки. Один з пасажирів зазначив, що “у нас половина російськомовного населення”, хоча це не дозволяє порушувати Закон.

На звернення громадянки підписати акт про порушення законодавства ніхто не зголосився. Також пасажири почали розповідати, щоб жінка не заважала водію.

Світлана зателефонувала в поліцію, але пояснила, що не зможе дочекатися правоохоронців, бо поспішала. Невдовзі правоохоронці перетелефонували, уточнили інформацію про інцидент і маршрут та пообіцяли провести роботу з водієм.

“Зателефонував власник маршрутки, вибачився за водія. Проведе роботу. Увечері, повертаючись додому, поговорила з водієм. Він з Херсонщини, втратив дім, у Херсоні рідня. Здається, з ним порозумілися, або ж роботодавець ефективно провів роботу. У салоні тихо”, – згодом повідомила Світлана.

Раніше ми публікували актуальний розклад руху на популярні автобусні маршрути Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору