Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

путін присвоїв українським містам російські “звання”

Росіяни продовжують удавати, що захоплені ними українські міста Маріуполь та Мелітополь остаточно та безповоротно є містами російськими, а до розв’язання війни з Україною вони не мають відношення. Захищають “русские” “своє”, ось й усе. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, під час саміту G20 глава МЗС рф с.лавров заявив: «Триває війна в Україні … яку Захід розв’язав, і яку він готував довгі роки, починаючи з моменту, коли підтримав прихід до влади, внаслідок держзаколоту неонацистських сил. З того часу НАТО активно освоювало територію України».

При цьом “бункерний” президент росії путін не знайшов нічого кращого, ніж присвоїти вщент зруйнованими військами рф українським містам Маріуполю та Мелітополю, власні “почесні звання” «Місто військової слави»: «За мужність, стійкість та масовий героїзм, виявлені захисниками міста у боротьбі за свободу та незалежність вітчизни». Ніхто не заперечує, що ці міста дійсно заслуговують самої високої пошани, але ж за ту мужність та героїзм, яку їх мешканці проявляли та проявлять у боротьбі з російськими окупантами, не скоряючись їм. Люди вірять, що вже дуже скоро рідна українська армія визволить їх, як визволяє зараз міста та села Херсонської області.

Ще одну цікаву заяву зробив секретар радбезу рф м.патрушев. За його словами: “Завдання спецоперації буде виконано, попри військову допомогу Києву з боку Заходу … звільнення України від неонацизму започаткує повернення стабільності та безпеки у світі. Відмовляючись засуджувати героїзацію нацизму, США та їхні союзники стравлюють народи, штовхають світ до глобальної війни”.

І тут заперечити теж трудно, адже Україна дійсно буде звільнена від неонацизму, коли з неї остаточно підуть російські війська, що започаткує повернення стабільності та безпеки у світі.

Раніше Інформатор писав про те, що Центр протидії дезінформації провів історичні паралелі російської мобілізації.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору