Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Red Bull, кетчуп та батончики: підлітки на канікулах “підзаробляли” крадіжками з магазинів

Бажання змалку робити та заробляти власні гроші – це чудове бажання. На канікулах для цього вдосталь часу, яким користується багато підлітків. Хтось влаштовується працювати кур’єром. Хтось прибирає у під`їздах чи допомагає у догляді за дітьми. Але є й ті, які бажають щось мати “на халяву”, не приклавши для цього зусиль. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізький міський відділ Управління поліції охорони, 15 червня в супермаркеті “Велмарт”, що знаходиться у місті Жовті Води, двоє підлітків вкрали смаколики та ще деякий товар. Зафіксувавши на моніторах відеокамер скоєння крадіжки з прилавка, персонал магазину відразу скористався встановленою «тривожною кнопкою» поліції охорони.

Двоє підлітків вкрали смаколики та ще деякий товар.

Двоє підлітків вкрали смаколики та ще деякий товар.

Через декілька хвилин наряд поліції охорони прибув до вказаного об’єкту та за лічені хвилини затримав крадіїв разом з їх батьками.
Як пізніше було встановлено, ці хлочики  неодноразово скоювали подібні правопорушення. Затриманих разом з їх батьками було передано слідчо-оперативній групі.

Раніше Інформатор писав про те, що поліція охорони встановила “тривожні кнопки” у громадських місцях Кривого Рогу та про те, що у Кривому Розі любитель солоденького намагався вкрасти у магазині ласощі. 

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору