Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стихії чи Флеш: які прем’єри можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу 

Незабаром будуть вихідні! Пропонуємо сходити на цікаві новинки до кінотеатру. Вам, обов’язково, подарує гарний настрій яскраві стрічки фільмів. Встигніть купити квитки!

Які нові прем’єри покажуть у кінотеатрах, – розкаже Інформатор.

Стихії

Події розгортаються у місті Стихій, у якому разом проживають вогняні, водяні, земляні та повітряні мешканці. Теплинка – рішуча, кмітлива і запальна дівчина – дружить з веселим хлопцем на ім’я Плин, який звик пливти за течією у житті. Їхня дружба кидає виклик переконанням Теплинки про світ, у якому вони живуть.

Флеш

Світи зіштовхнуться у новому «Флеші». Баррі Аллен застосовує свої надздібності для подорожі в минуле, щоб врятувати свою сімʼю і змінити перебіг подій. Проте герой ненароком змінює майбутнє та опиняється у пастці інакшої реальності. Дійсність цього світу виявляється не надто приємною: повертається генерал Зод, який погрожує усе знищити, а супергероїв, до яких можна було б звернутися по допомогу, не існує Баррі має єдиний шанс – вмовити зовсім іншого Бетмена повернутися з відставки і визволити одного ув’язненого криптоніанця… хоча й не того, кого він розшукує. Щоб врятувати світ і жити у майбутньому, яке знає Баррі, йому потрібно влаштувати гонитву за своє життя. Але чи буде достатньо цієї жертви, щоб повернути все на свої місця?

Трансформери: Час Звіроботів

Культова франшиза продовжиться! В гру вступають нові види трансформерів: Максимали, Предакони й Терракони. Коли світ опиниться за крок до прірви, людству доведеться об’єднати сили в глобальному протистоянні.

Русалонька

Русалонька – це знайома кожному історія про Аріель, красиву та натхненну молоду русалку, яка прагне пригод. Наймолодша і найзухваліша з доньок короля Тритона, Аріель прагне дізнатись більше про світ над водою. Під час однієї з подорожей на поверхню вона закохується у принца Еріка.

Хоча русалкам заборонено спілкуватись із людьми, Аріель має йти за покликом серця. Тож вона укладає угоду зі злою морською відьмою, Урсулою, котра дає Аріель шанс з’ясувати, яке воно, життя на землі. Але це ставить під загрозу її власне життя та батькову корону.

Форсаж Х

«Форсаж Х» – це десятий фільм саги Форсаж, що розпочинає першу з останніх глав однієї з найвідоміших та найпопулярніших кінофраншиз, що вражає глядачів усього світу вже понад 20 років. У п’ятій частині франшизи Дом і його команда вбили бразильського наркобарона Ернана Рейса та вщент знищили його імперію. Проти вони не знали, що син Рейса Данте (Джейсон Момоа) був свідком цих подій та витратив 12 років, щоб розробити ідеальний план помсти Дому та змусити його заплатити найвищу ціну. У десятій частині на команду чекає зустріч зі старими ворогами та новими союзниками. Проте ставки зростуть, коли Дом дізнається, що його 8-річний син є основною ціллю помсти Данте.

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino.ua

Раніше ми писали про гороскоп на сьогодні для  всіх знаків Зодіаку. Писали, що замість МАФу у Кривому Розі встановлять дитячий майданчик.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору