Цей кабачковий торт завжди має успіх у дітей і є фантастичним способом сховати овочі, які вони так не люблять. А гості так точно будуть у захваті! За годину у вас вийде смачний закусочний пиріг з помідорно-кабачковими коржами і грибною начинкою.
Інформатор розпише покроковий рецепт смачного пирога.
Інгредієнти:
Для тіста
- Кабачки – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 200 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Томати – 2 шт.
- Розпушувач – 10 г
- Часник, зубчики – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 40 мл
Для начинки
- Печериці – 400 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 20 мл
- Майонез – 40 г
Спосіб приготування:
Овочі і гриби помийте і обсушіть. Кабачки, часник і цибулю очистіть та наріжте кубиками. Помідори наріжте шматочками. Всі овочі покладіть у чашу блендера і подрібніть. Масу перекладіть в миску, додайте сіль, перець, борошно і добре перемішайте.
Нагрійте сковороду, змастіть олією і випікайте тоненькі млинці, обсмажуючи їх з двох сторін до золотистого кольору.
Для начинки гриби і цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до зарум’янення. Посоліть, поперчіть, додайте майонез і перемішайте.
Зберіть торт, перекладаючи кабачкові млинці грибною начинкою. Дайте настоятися торту 1 годину.
Раніше ми розповідали, як приготувати булочки-равлики з фетою та шпинатом. Писали, як приготувати капустяний рулет та курку по-філіппінськи.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок