Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мали залатати ями, натомість вкрали 2 мільйони гривень: у Дніпропетровській області будуть судити директора компанії

У Жовтих Водах директори товариства незаконно заволоділи 2 мільйонами гривень. Між Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА та товариством був укладений договір про ремонт доріг. Замість залатаних ям дорозі, усі бюджетні кошти, які виділялися для цього, перерахували на свої банківські рахунки.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

У 2020 та 2021 роках між Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА та товариством – підрядником укладено договори про ремонт доріг, де треба залатати ями на загальну суму 47 мільйона гривень.

Директори ТОВ склали завідомо неправдиві офіційні документи щодо обсягів, вартості фактично виконаних робіт та будівельних матеріалів. На підставі цих документів перераховано кошти на користь підрядника.

Наразі підозрюваним обрано запобіжні заходи.

Затримали деректорів

Раніше ми розповідали, що шахраї привласнили 5 мільйонів гривень, а мали саджати дерева у парках Дніпра. Писали, що шахраї під виглядом “Нової пошти” видурюють гроші у громадян та що у Дніпропетровській області лікарі тубдиспансеру лікували “мертві душі” та отримували за це гроші від держави.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору