Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мали саджати дерева у парках Дніпра, натомість шахраї привласнили 5 мільйонів гривень

Поліція Києва затримала 5 чоловіків, які привласнили майже 5 тисяч гривень. Ці гроші йшли на реконструкцію парків у Дніпрі. Керівники комунальних закладів укладали договори з підприємствами на проведення певних робіт за кошти, які виділялися з місцевого бюджету – отримували та привласнювали собі.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Національну поліцію України.

Договори укладалися на проведення реконструкції парків відпочинку територіальної громади міста Дніпро, їхнього озеленіння та утримання насаджень. Надалі підрядники закуповували товари за завищеними цінами та включали до актів роботи та послуги, які або не проводилися, або були виконані частково. Відповідні документи з фіктивними даними завіряли всі своїми підписами і на їхній підставі на рахунки підрядних організацій поступали кошти з місцевого бюджету. Отримані надлишкові кошти розподілялися між всіма учасниками оборудки.

Керівникам двох комунальних підприємств, які підпорядковані Дніпровській міській раді, повідомили підозру за привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Наразі триває досудове розслідування.

Затримали групу шахраїв

Привласнили майже 5 мільйонів гривень

Затримано шахраїв

Раніше ми розповідали, що шахраї під виглядом “Нової пошти” видурюють гроші у громадян, писали про те, що шахраї продавали повітря та здавали неіснуючі квартири та про те, як шахраї обманювали курців у Дніпропетровській області.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

 

 

 

 

 

Нагору