Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Криворізькому районі “чорні лісоруби” спиляли близько 2 тисяч дерев

На жаль, за підсумками першого тижня весни за найбільш резонансними порушеннями вимог природоохоронного законодавства лідирує Дніпропетровська область. Так, на території Новопільської сільської ради Криворізького району група осіб незаконно зрубала у лісосмузі дерева різних порід в загальній кількості 1819 штук. Завдавши збитків на загальну суму 10 млн 868 тис. 911 грн.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Екологічну інспекцією Придніпровського округу.

Всі матеріали про незаконну вирубку направлено до відповідних органів.

Варто зазначити, що 03 по 09 березня 2023 року територіальними та міжрегіональними територіальними органами Державної екологічної інспекції України проведено 79 природоохоронних заходів та складено 151 протокол про адміністративні правопорушення.

Загальна сума накладених штрафних санкцій складає 36 тис. гривень. До Державного бюджету стягнуто 30 тис. гривень. Загалом за порушення вимог природоохоронного законодавства розраховано збитків на суму 13 млн 9 тис. гривень.

Раніше Інформатор повідомляв про масштабне обрізання дерев у Кривому Розі. Також ми писали про те, як виглядає Тернівській парк у Кривому Розі напередодні Нового року.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору