Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області “чорні лісоруби” вночі пиляли деревину

Захмарні ціни на газ та регулярні відключення електроенергії змусили багатьох криворіжців перебиратися до приватних будинків та переходити на опалення дровами. Це зробило продаж деревини вигідним бізнесом. При цьому так звані “чорні лісоруби” не шкодують живих дерев, які пиляють на дрова у лісосмугах.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Патрульну поліцію Дніпропетровської області, днями близько 4-ї години ранку неподалік села Любимівка, у полі, біля лісосмуги, патрульні роти з обслуговування водних об’єктів помітили два автомобілі — Газель та Нива, а поруч трьох чоловіків та купу свіжо спиляної деревини. На питання “що громадяни тут роблять о такій порі в комендантську годину?” Чоловіки відповісти зрозуміло не змогли. Документів на спилювання чи перевезення деревини не мали.
Годиною пізніше ще одного невідомого в лісосмузі біля Любимівки та вантажний автомобіль Газель помітили поліцейські. В кузові авто лежала свіжо спиляна деревина. Пояснити звідки вона, “лісоруб” не зміг, а документів на такий вантаж не мав.

На деревину не було документів

На деревину не було документів

Патрульні викликали в обох випадках слідчо-оперативну групу для подальших слідчих дій.

Раніше Інформатор писав про те, що біля Кривого Рогу незаконно вирубали вантажівку деревини.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору