Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

До ЗСУ потрапляють рідкісні екземпляри російської техніки: про ще це свідчить

Останнім часом українські військові все частіше “трофеять” не зовсім масову російську техніку. Таку, яка ще декілька місяців тому зовсім не зустрічалася. Це екземпляри рідкісні, яких у росіян зовсім мало.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ТСН та  військово-політичного оглядача Олександра Коваленка.

Як пише Коваленко: “Нещодавно ми побачили наших військових на фоні комплексу РЕБ РБ-341В “Леєр-3”. Це – рідкісний комплекс, про який ніхто не казав, що це – трофей. Але виявилося, що він тепер на озброєнні у ЗСУ. Також ми побачили броньований автомобіль ГАЗ-3937 “Водник”. Його помітили біля Бахмута. Це свідчить про те, що в ЗСУ є рідкісні елементи військової техніки російського виробництва. Бо якщо ми говоримо про “Водник” – це броньований автомобіль, який був виготовлений у Росії. Їх є не більше, ніж 50 одиниць. І він уже в зоні бойових дій. Раніше їх бачили тільки в Донецьку, але ми не бачили їхнього знищення чи трофеїв. Це свідчить і про те, що росіянам бракує техніки й вони змушені відправляти рідкісні експонати в зону бойових дій. Дефіцит нарощується у РФ”.

Це саме підтверджує військовий експерт Олег Жданов. За його словами, росіяни кинули в бій рідкісну бронетехніку “Термінатор”.

Раніше Інформатор писав про те, що криворізькі регбісти “затрофеїли” російський броньований тягач.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору