Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Бійці бригади “Холодний Яр” “затрофеїли” гаубицю “Гіацинт-С” та показали, як вона працює

Бійці 93-ої ОМБР “Холодний Яр” продовжують поповнювати свій парк озброєння “російським ленд-лізом”. Цього разу вони зуміли роздобути майже новеньку гаубицю “Гіацит-С”, яка тепер відмінно працює проти своїх колишніх хазяїв.

Як повідомляє Інформатор з посланням на пресслужбу військового підрозділу, свою “здобич” у роботі холодноярці продемонстрували журналістам. Та перед цим попередили: без навушників до працюючого «Гіацинту» краще не наближатися – можна оглухнути надовго. Та й камери близько теж не варто встановлювати, щоб випадково не тріснуло скло на лінзах. Адже від роботи гармати тухне газова горілка, яка розташована метрів у 10-15ти позаду!
«Перший раз як труснуло, всередині аж органи… А далі втягнувся, звик», – каже артилерист «Койот». Чоловік вчився воювати на САУ 2С3 «Акація», та дуже швидко опанував «Гіацинт». Нині Батьківщина військового в окупації, і він буде робити все, поки не звільнить рідну землю.
Офіцер-артилерист Іван посміхнувся, назвавши своїх бойових побратимів “менеджерами з вирішення проблемних питань”. А все тому, що вирішують їх хлопці дуже швидко, точно, чітко, й переходять на наступний небезпечний напрямок».
«Мобілізовані росіяни будуть використовуватися просто як м’ясо. Результату від їхніх атак не буде ні якого” – запевнюють холодноярці.

Раніше Інформатор писав про те, що бійці бригади “Холодний Яр” показали, як палає російська техніка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору