Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі дівчинка катаючись застрягла у каруселі

Звичайні дитячі пустощі можуть виявитися небезпечними для дитини. Навіть, коли вона грається на дитячому майданчику. І тоді на допомогу приходять рятувальники. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 1-го червня о 16:25 до Служби порятунку «101» зателефонувала стурбована жінка та повідомили, що ніжка її доньки застрянула в каруселі на дитячому майданчику. Подія сталася на вулиці Алмазній Центрально-Міського району міста Кривий Ріг.
За повідомленням направлено криворізьких рятувальників.
По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС з’ясували, що граючись у дворі, дівчинка потрапила ніжкою між конструкцією каруселі та металевою платформою. Дорослі не змогли власноруч звільнити дитину, тому зателефонували до рятувальників.

За допомогою гідравлічного інструменту надзвичайники збільшили щілину та звільнили ніжку дитини. ЇЇ оглянули медичні працівники, на щастя дівчинка, 2018 року народження, не зазнала значних ушкоджень. Госпіталізація не потребувалась.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі водолази-рятувальники врятували двох дорослих та дитину та про те, що рятувальники Дніпропетровщини визволяли чоловіка, який застряг у паркані.

Альона Свірідова

Нагору