Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Херсонській області розшукали загиблого криворіжця, якого довго вважали зниклим безвісти

Співробітника комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Андрія Ляшка  довго вважали зниклим безвісти. Рідні понад пів року розшукували його. І ось сумна звістка. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, родина отримала підтвердження, що  Андрій загинув 8 жовтня 2022 року під час звільнення Херсонщини.
На “АрселорМіттал Кривий Ріг” Герой працював понад 20 років у конвертерному цеху. Останнє його місце роботи – диспетчер МБРС.

Колеги героя розповідають, що Андрій Ляшко був одним з найкращих та найвідповідальніших і в роботі, і у звичайному житті.

За словами старшого диспетчера Романа Приставки, колеги щиро сподівалися усі ці місяці, коли Андрій вважався зниклим безвісти, що наш товариш живий. Але не судилося, ця війна забирає найкращих. Андрій був світлою людиною: спокійний, добрий, завжди відповідально ставився до будь-якого доручення, мав «золоті руки.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що в боях за незалежність України загинув підручний сталевара комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Олексій Боярінов та про те, що у Криворізькому районі зможуть попрощатися із загинувшим у боях за Маріуполь Андрієм Андрієвським.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору