Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Взяти Кривий Ріг – рівносильно Києву”: кадирівці обговорюють оточення міста

В мережі з’явилося відео, де кадирівці обговорюють важливість взяття Кривого Рогу. І навіть показують напрямки, де можна це зробити. На відео розмовляє військовий з Чечні, який воював за Україну, але згодом повернувся до росії. Боєць мав позивний “Бандера”. Тому тепер можна сказати, що “Бандера знаходиться у Чечні”.

Відео опублікував командир підрозділу “Люфтваффе” Микола Колесник, – передає Інформатор.

“Кадировці обговорюють захоплення Кривого Рогу, обговорюють важливість взяття міста. Все б нічого, таких заяв і реляційного гавкання було зроблено багато, як би не одне «але». Одного з них я точно бачив при плануванні штурму Архангельского, в Кочубєєвці, ми тоді обговорювали взаємодію Люфтваффе з 17 танковою бригадою, взаємодію з артилерією і надавали дані аеророзвідки. І кадирівська schweinehunde було там, на нараді…”, – розповідає Микола Колесник.

За словами військовослужбовця зс рф Хусейна Джамбетова, в українському місті перебувають “саме ті, хто нам потрібні”.

Особистість Хусейна Джамбетова нещодавно привернула увагу, адже відомо, що він раніше бився на боці України в складі чеченського добровольчого загону, але потім повернувся до росії та публічно висловив підтримку голові Чеченської республіки Рамзану Кадирову.

В Україні вже тривалий час діє добровільний підрозділ, у складі якого перебувають прихильники незалежної Чеченської республіки Ічкерія. Вони служать у Міжнародному легіоні Збройних сил України. Один із відомих бійців цього батальйону — Хусейн Джамбетов, який бився в Бахмуті й Лисичанську. Він давав інтерв’ю та коментарі українським і західним ЗМІ, а також був відомий під позивним “Бандера”.

Однак несподівано Джамбетов з’явився в Грозному, де він зізнався в убивстві своїх українських товаришів і присягнув на вірність голові Чечні Рамзану Кадирову.

Раніше Інформатор розповідав, як криворізькі БелАзи “зустрічали” ворога на підступах до Кривого Рогу. Також ми писали, як відбувалася битва за Вознесенськ у перші дні повномасштабного вторгнення.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко 

Нагору