Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Жінка з Кривого Рогу слідкувала за розташуванням ВСУ в місті і передавала дані росіянам

Проросійськи налаштована криворіжанка систематично збирала та надсилала ворогу через «Telegram» дані про розташування та переміщення військовослужбовців ЗСУ на території міста. Інформаторка об’їжджала вулиці міста та здійснювала приховану відеофіксацію базування українських військових. При цьому вона відправляла росіянам як відеоматеріали, так і скріншоти з Google maps. На них відмічала точки зосередження особового складу ЗСУ.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Офіс генпрокурора України.

Інформацію, яку збирала зрадниця не розміщувалася у відкритому доступі, а її розголошення ворогу може завдати шкоди обороноздатності та державній безпеці України.

Під час обшуку за місцем мешкання жінки вилучено мобільний телефон, комп’ютерну техніку із доказами її причетності до протиправної діяльності.

СБУ викрили та затримали криворіжанку. Жінці повідомлено про підозру. Наразі їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

СБУ затримали колаборантку

Раніше Інформатор писав про сепаратиста, який закликав відокремити Дніпропетровську область. Також ми писали, що росіяни з безпілотників розкидали у Дніпропетровській області пропагандистські листівки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору