Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області водій одного з підприємств здавав позиції ЗСУ

У Дніпрі, водій одного з приватних підприємств здавав позиції ЗСУ на Дніпропетровщині. Чоловік відправляв координати через телеграм. Тим самим надавав допомогу ворогові. Агента затримали та будуть судити. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

В період повномасштабного вторгнення рф в Україну водій одного з приватних підприємств добровільно погодився на співпрацю з країною-агресором. З використанням програми Google Maps чоловік повідомляв ворогу точне розташування об’єктів критичної інфраструктури.

Агента затримали у січні 2023 року під час виконання чергового завдання. У нього вилучили мобільний телефон з доказами протиправної діяльності.

Обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує покарання у вигляді п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Затримали колаборанта на Дніпропетровщині

Раніше ми розповідали, що СБУ затримали депутата ОПЗЖ, який здавав позиції ЗСУ на Бахмутському напрямку. Писали, що зрадник з Дніпропетровщини здавав позиції ЗСУ ворогу через telegram та що колаборант з Дніпра «здавав» позиції ЗСУ росіянам через Telegram.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

 

 

Нагору