Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо домашні ковбаски, запечені з болгарським перцем

Ситна, запашна, соковита домашня ковбаска, запечена з болгарським перцем та цибулею, — це хіт буденного меню. Страва надзвичайно легка у приготуванні та підійде до будь-якого гарніру. Це може бути рис, картопля у будь-якому виді, булгур, гречка тощо.

Для страви підійдуть гострі сирі італійські ковбаски або пряна сира домашня ковбаса., – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Основні

  • Ковбаса домашня – 500 г
  • Перець солодкий – 3 шт.
  • Цибуля червона – 1 шт.
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Сіль – 1/2 ч. л.

Перець чорний мелений – 1/4 ч. л.

Для подачі

  • Петрушка – 20 г
  • Базилік – 20 г

Спосіб приготування:

Помийте перці, очистить від серцевини та наріжте великими довільними шматками.

Очищену від шкірки цибулю наріжте великими скибками.

Розігрійте духовку до 220 градусів. Підготуйте деко. Змастіть його рослинною олією або застеліть пергаментом.

Обирайте болгарські перці різного кольору.

Проколіть ковбаску виделкою, але не глибоко, роблячи проколи на відстані 1 см. Наріжте ковбасу на шматочки довжиною приблизно 2,5 см та розкладіть на деку між овочів.

Запікайте 25–30 хвилин, поки овочі не стануть м’якими та рум’яними, а ковбаса не буде готова. Перемішайте страву через 15 хвилин готування.

Для подачі прикрасьте ковбаску з овочами петрушкою або базиліком за бажанням.

Раніше ми розповідали, як приготувати курку по-філіппінськи. Писали, як приготувати салат з куркою та апельсинами, та про те, як приготувати курку за рецептом Леді Гагі.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

Нагору