Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпрі рятують співробітника ДСНС, у якого  війна забрала обличчя 

Війна руйнує життя людей. Вона забирає близьких, житло. Інколи – особистість людин, яка асоціюється з обличчям. Саме такого чоловіка зараз рятують у Дніпрі у лікарні імені Мечникова.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на генерального директора Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергія Риженка, тисячі військових та цивільних не можуть себе впізнати після зняття марлевих пов’язок.
Один з таких Олександр. Йому 27 років. З батьками і дружиною живе в Дніпрі. Два дні тому молодика, який служить в ДСНС, доставили в лікарню Мечникова.
В нього множинні рвані рани м’яких тканин обличчя, носа, нижньої та верхньої губи, щоки, розчавлена травма лобної ділянки, перелом вилочної кістки, гайморових пазух, решіток, кісток носа, розбиті очі.
Сотням видужавших в лікарні Мечникова лікарі-хірурги Олексій Комок і Анатолий Комок та їх команда з 2014 року склали по кісточкам, по клаптикам їх обличчя.
Після доби в реанімації Олексій Комок відновлює обличчя Олександра, яке повинні впізнати всі – не тільки рідні та близькі…

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі рятують вчителя, обличчя якого розірвало снарядом та про те, що у Дніпрі рятують працівника з Кривого Рогу постраждалого внаслідок ракетної атаки по підприємству.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору