Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тільцям “випустити пару”, а Левам займатися господарством: гороскоп на 22 травня для всіх знаків зодіаку

22 травня 2023 року – третій місячний день. Символ дня Леопард. Це день волі й початку нових справ. Він  вдалий для тих, хто любить ризик. Не виключено, що відчайдухи згодом зможуть по праву пити шампанське. День, коли несподіванки й критичні події сиплються як з рога достатку.

Що ж до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор пророкує їм наступне

Овен

Сприятливий день. Багато Овнів зможуть отримувати з усього сенс і практичну користь. Необхідно підтримати у себе піднесений настрій. 22 травня 2023 року можна займатися листуванням та переговорами. Не слід даремно ризикувати.

Телець

Ваш оптимізм стане “перепусткою” в будь-яке місце. З таким настроєм можна вирушати хоч за тридев’ять земель. І де б ви не опинилися, скрізь будете бажаним гостем. Вируючі емоції вимагають виходу, і 22 травня 2023 року вам потрібно «випустити пару» у великій компанії. Вдома вам буде тісно. 

Близнюки

У вас є свій стиль, ви любите похизуватися, але при цьому ви амбітні, і це подобається не всім. Можливі непорозуміння у спілкуванні. Врахуйте, що лукавство і хитрість, за допомогою яких ви хочете виправити ситуацію, не приведуть до добра. Ви маєте дати реальну оцінку своїм діям. За гороскопом 22 травня 2023 року самокритика вам не зашкодить. 

Рак

Сімейні проблеми на якийсь час можуть випасти з поля вашого зору. Але вони неодмінно про себе нагадають за допомогою якоїсь екстраординарної події. При вашій зайнятості та схильності віддаватися справі до кінця намагайтеся надовго не уникати домашніх обов’язків. 

Лев

Початок трудового тижня обіцяє фінансові турботи та успіхи у розв’язанні сімейно-побутових питань. Займаючись господарством, наводячи лад, розкладаючи по місцях речі чи папери, зверніть увагу на ідею, що несподівано спали на думку. Якщо кохана людина попросить 22 травня 2023 року матеріальної допомоги, не відмовляйте.

Діва

Сприятливий день символізує надію на краще майбутнє. Де б Діви не знаходилися, вони можуть відкрити перед своїми близькими нові захоплюючі перспективи. Напевно, зайвим буде закликати Діву до обережності. І все ж – не пускайтеся в шалені та безглузді авантюри.

Терези

У Терезів сьогодні підвищується працездатність і з’являється бадьорість та енергійність. Прикрі непорозуміння не зіпсують настрою. Настав час позбутися поганих звичок, налагодити здоровий спосіб життя. Однак краще відмовитись від відвідування спортивної зали чи занять ризикованими видами спорту.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонів найбільше цікавитиме пряма вигода. Багато хто проявить здатність до самовідданої праці. І результат негайно позначиться. Начальство відзначить та заохотить ваші старання. По гороскопу 22 травня 2023 року ви можете чекати хороших фінансових надходжень у другій половині дня.

Стрілець

Друзі та кохані можуть надати вам підтримку у будь-яких труднощах та починаннях та розділять з вами радість удач. Для коханих ви повинні бути готові багато на що, ніякі труднощі вас не повинні лякати.

Козеріг

У Козерогів з’являться зв’язки у впливових колах, що буде дуже доречним. На них також чекають нові знайомства, поїздки, так що буде достатньо можливостей виявити себе. Потрібно все прораховувати, скрупульозно та прискіпливо, радитися, збирати інформацію.

Водолій

Ваше здоров’я не відрізняється стабільністю, але й слабким назвати його не можна. У вас можуть траплятися несподівані недуги з важкою причиною. Використовуйте цей час і для ухвалення курсу загальних процедур.

Риби

Не виключено, що основну увагу Риб 22 травня 2023 року займуть сімейні турботи. Відбудеться примирення пар, що посварилися. Використовуйте сприятливий момент та відвідайте родичів. Не виключено, що цей візит чудово вплине на ваш добробут.

Раніше Інформатор писав про те, якою буде погода у Кривому Розі 22 травня, та про те, як виглядає сонячне затемнення над Дніпропетровською областю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору