Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тільцям відпочивати, а Левам насолоджуватися успіхом: що пророкують зорі усім знакам зодіаку 

9 травня – 19-ий місячний день. Енергетика цієї доби робить людину пасивною. Є небезпека піддатися чужому впливу і почати наслідувати когось. Не піддавайтеся впливу ані людей, ані ілюзій. Все, що скажуть про вас у цей день неприємного, – здебільшого є правдою, тому не ображайтеся, а подумайте, як позбутися недоліків.

Що ж до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор пророкує їм наступне

Овен (21.03-19.04)

Завтра ви можете зустріти цікаву людину, яка зможе допомогти вам в реалізації ваших планів. Будьте відкриті до нових знайомств та можливостей.

Телець (20.04-20.05)

Ви можете відчувати втому та нездужання. Спробуйте відпочити, відмовитися від надмірної активності та зайнятися приємними розвагами.

Близнюки (21.05-21.06)

Завтра ви можете мати важливі зустрічі та переговори. Будьте готові до діалогу та пошуку компромісів, щоб досягти взаємовигідних угод.

Рак (22.06-22.07)

Завтра ви можете відчувати невизначеність та незадоволення. Спробуйте зосередитися на своїх цілях та зайнятися приємними розвагами, щоб зняти стрес.

Лев (23.07-22.08)

Ви можете мати успіх у роботі та отримати визнання своїх досягнень. Насолоджуйтесь успіхом та продовжуйте працювати в напрямку своїх мрій.

Діва (23.08-22.09)

Завтра ви можете зустріти людину, яка допоможе вам розібратися в складних справах та знайти вирішення проблем. Будьте відкриті до допомоги та ради.

Терези (23.09-22.10)

Вам можуть знадобитися додаткові зусилля, щоб досягти своїх цілей. Спробуйте зосередитися на тому, що важливо для вас та не зупинятися на перешкодах.

Скорпіон (23.10-21.11)

Завтра вам можуть знадобитися зміни у вашому житті. Будьте відкриті до нових ідей та можливостей, які можуть допомогти вам знайти нову рівновагу.

Стрілець (22.11-21.12)

Завтра ви можете відчувати бажання бути на самоті та зосередитися на своїх думках. Спробуйте знайти час для медитації та саморозвитку.

Козеріг (22.12-19.01)

Ви можете мати успіх у фінансових справах та отримати додатковий дохід. Насолоджуйтесь успіхом та не забувайте про розумне використання грошей.

Водолій (20.01-18.02)

Завтра ви можете мати труднощі у спілкуванні з іншими людьми. Спробуйте знайти спільну мову та використовувати дипломатію, щоб уникнути конфліктів.

Риби (19.02-20.03)

Ви можете зустріти нових людей та знайти нові джерела натхнення. Будьте відкриті до нових знайомств та досвідів, які можуть змінити ваш погляд на світ.

Раніше Інформатор писав про те, якою буде погода у Кривому Розі 9 травня та про те,  що у Кривому Розі прокинулися великі та дуже агресивні змії

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору