Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області російським обстрілом пошкоджені амбулаторія, пошта та ще кілька будівель

З самого ранку 21 травня війська рф обстріляли Дніпропетровську область. Ворог бив по Мирівській громаді Нікопольського району. Атакував важкою артилерією, випустивши понад чотири десятки снарядів. Поцілив також дроном-камікадзе. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука, протягом дня російські окупанти неодноразово атакували Мирівську громаду, що на Нікопольщині. Вдарили дроном, а також випустили з важкої артилерії понад 40 снарядів.

Ворог бив по Мирівській громаді Нікопольського району

Ворог бив по Мирівській громаді Нікопольського району

Внаслідок обстрілів знищено приватний житловий будинок та легкову автівку. Ще шість приватних осель, господарську споруду і машину понівечено. Зачепило також пошту, амбулаторію, агропідприємство, адмінбудівлю.

Пошкоджена обстрілом будівля

Пошкоджена обстрілом будівля

Внаслідок обстрілів знищено приватний житловий будинок

Внаслідок обстрілів знищено приватний житловий будинок

Пошкоджена легкова автівка

Пошкоджена легкова автівка

Постраждалих немає. Завдав удару ворог і по Межівській громаді Синельниківського району. Наразі територію обстрілу обстежують. Люди неушкоджені.

У Криворізькому районі обстрілів не було.

Раніше Інформатор писав про те, що українська ППО збила над Дніпропетровською областю ворожі безпілотники, та про те, як у Дніпропетровській області минув день 20 травня.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору