Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Тримав 5-річного пасинка на ланцюгу і катував: поліція Дніпропетровської області затримала вітчима

Мешканець Нікополя протягом місяця катував 5-річного пасинка. Нібито «за погану поведінку» вітчим неодноразово бив хлопчика по голові та тілу. Також чоловік тримав хлопчину прикутим металевим ланцюгом до стіни. На тілі і руках дитини залишилися множинні садна та синці.

Під час чергового катування сусіди почули крик хлопчика та викликали поліцію, – повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

У ході огляду квартири виявлено та вилучено металевий ланцюг і гаки, які чоловік використовував для «виховання». Інформація щодо вчинення протиправних дій підозрюваним підтвердилася – про це свідчать результати слідчих дій і допит дитини. З нею спілкувались за методикою “Зелена кімната”, яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження із неповнолітніми.

Наразі хлопчик перебуває у рідного батька. До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше Інформатор повідомляв, що священник УПЦ МП з Дніпропетровщини розбещував своїх доньок. Також ми писали про вітчима, який побив дитину, що в неї тріснув череп.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору