Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Масштабний збій в роботі додатка “Нова пошта”: які послуги не працюють

У мобільному застосунку компанії “Нова пошта” стався масштабний збій. Він та сервіс авторизації тимчасово не працюють. Тому наразі неможливо скористатися поштоматом та усіма послугами із застосунку.  

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу компанії, усім, хто очікує посилки у поштомат сьогодні, найближчим часом зателефонує оператор “Нової пошти” і уточнить ваші побажання: зручний спосіб доставки або можливість зачекати отримання у поштоматі.

Водночас усі послуги по відправці посилок і вантажів, а також  фінансові послуги ви можете отримати у будь-якому нашому відділенні. Усі інші цифрові точки контакту – API, бізнес-кабінет, сайт – працюють.

Працівники “Нової пошти” роблять усе, щоб якнайшвидше відновити роботу мобільного застосунку. Щойно вони відновлять його роботу – одразу повідомлять у соціальних мережах та на сайті компанії.

Раніше Інформатор писав про те, що українці зможуть оплатити комунальні послуги у відділеннях “Нової пошти”, та про те, що “Нова пошта” випускатиме платіжні карти та відкриватиме рахунки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору