Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Як покарали багатодітну мешканку Кривого Рогу, яка замордувала голодом дитину

У Кривому Розі мати чотирьох дітей ігнорувала свій батьківський обов’язок. Жінка не дбала про них та навіть не вважала за потрібне годувати. У результаті одна дитина померла. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ТРК “Рудана”, відомо, що незаміжня мешканка Кривого Рогу мала чотирьох дітей, але зовсім не піклувалася про них. Одна з дівчаток у свої 15 років важила усього 9 кг. У дитини не було ні нормальних умов проживання, ні належного догляду, ні повноцінного харчування. Через це вона мала значну затримку фізичного розвитку. Жінка вчасно не зверталась до лікарів по медичну допомогу для доньки. Виснажена голодом та хворобами дитина померла. За висновками СМЕ, причиною її смерті стала «аліментарна дистрофія», яка призвела до незворотних процесів в органах.

За таке відношення до доньки горе-мати постала перед судом. Довгинцівський районний суд визнав жінку винною у виникненні тяжких ускладнень, які й призвели до смерті дитини.
Під час досудового провадження криворожанка беззаперечно визнала свою провину. Суд покарав її позбавленням волі на 4 роки, але з випробувальним строком на рік.
Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі мати викинула немовля у вигрібну яму.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору