Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Довгожителька з Кривого Рогу, яка пережила Другу Світову війну та примусові роботи у Німеччині, відсвяткувала свій 100-річний ювілей

Як показує досвід, тривалість життя людини не залежить від того, у яких умовах він жив, як харчувався, через які іспити пройшов. Інколи, саме ті, хто зазнав жахів війни, голод та все життя тяжко працював переживають своїх однолітків, які прожили у комфорті та ситости. До перших належить криворіжанка Євдокія Петрівна Бондар. 15 травня жінка відсвяткувала свій 100-річний ювілей.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Центрально-Міський портал Кривого Рогу.

Життя Євдокії Петрівни пройшло скрізь два сторіччя та залишило спогади і про роботу у колгоспі дояркою, яка у свої 16 років обслуговувала 15 корів, і про страшні роки окупації у період Другої світової війни та примусові роботи у Німеччині. Не встигла Євдокія Петрівна здобути гідну освіту. Після війни почалось доросле життя: вийшла заміж, народила доньку, працювала на різних підприємствах, організаціях…Зараз вона оточена турботою своєї родини: доньки, трьох онуків та двох правнуків.

Євдокія Петрівна з сім'єю

Євдокія Петрівна з сім’єю

Інформатор щиро бажає ювілярці міцного здоров’я та довгих років життя.

Раніше Інформатор писав про те, що свій 100-річний ювілей відсвяткувала криворіжанка, ветеран війни Деребаська Наталія Степанівна та Полежаєва Сура Бенціонівна. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору