Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Павлограді виявили мешканців, які підтримують дії кремля

Попри неодноразові обстріли Павлограду та Павлоградського району військами рф, загибель мирних мешканців та численні руйнування, там ще знаходяться прихильники росії та “руського мира”. Так, двоє місцевих мешканок Тернівки Павлоградського району регулярно розміщували у соціальних мережах антиукраїнськи пости з підтримкою дій російської армії. Ще один мешканець Павлограду відкрито підтримував так звану російську спецоперацію. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру, після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну двоє проросійськи налаштованих мешканок міста Тернівка Павлоградського району розміщували антиукраїнські дописи із підтримкою військовими рф та заперечували тимчасову окупацію російськими військами частини території України.

Також викрито жителя Павлограда, який через власний акаунт у забороненій соцмережі опубліковував дописи, в яких схвалював проведення так званої «спецоперації» на території України та підтримував дії держави-агресора.

Під час обшуків за місцями проживання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

Мешканець Павлограду підтримував дії країни-агресора

Мешканець Павлограду підтримував дії країни-агресора

Докази злочинної діяльності

Докази злочинної діяльності

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку

Раніше Інформатор писав про те, що аналітики розповіли про можливу екологічну катастрофу через російську ракетну атаку Павлограду та про те, що у Кривому Розі колаборанти закликали знищувати українців.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору