Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

24 багатоповерхівки, 80 приватних будинків, 34 поранених: стали відомі наслідки ракетного удару по Дніпропетровській області у ніч проти 1 травня

У ніч проти 1 травня війська рф завдали ракетного удару по місту Павлограду та Павлоградському району. 7 ракет військові повітряного командування «Схід» збили. Але були й влучання.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука, у результаті російського ракетного удару 1 травня постраждали 34 мирних мешканця, з них 5 дітей. В реанімації залишається двоє жінок 45 та 55 років.

За оновленими даними, в Павлограді внаслідок атаки пошкоджено 24 багатоповерхівки, 80 приватних будинків, 7 автівок. Понівечено 5 шкіл, стільки ж дитсадків та магазинів, амбулаторію, банківську установу, гуртожиток. Є перебої з електропостачанням.

У Вербківській громаді понівечено понад півсотні приватних будинків. Також – школа, дитсадок. В Межиріцькій ТГ пошкоджень зазнали два заклади освіти, будинок культури, дитсадок. В Юрʼївській понівечений медзаклад.

Раніше Інформатор писав про те, що частина Дніпропетровської області через російській обстріл залишилася без світла, та про те, що чутки про хімічну загрозу у Дніпропетровській області виявилися фейком.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору