Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вибухи у Дніпропетровській області: офіційний коментар з приводу хімічної загрози

Пізно ввечері 30 квітня, під час повітряної тривоги у Дніпропетровській області почули звуки вибухів. Після цього у мережі поширилися повідомлення про хімічну небезпеку. Але це виявилося фейком. Попри це, мешканців області просять не ігнорувати повітряну тривогу.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал “Павлоград офіційний”.

“Хімічна небезпека в місті відсутня. Не піддавайтесь паніці. Не розповсюджуйте фейки. Не ігноруйте подальші сигнали повітряної тривоги”, – йдеться у повідомленні.

Після вибухів мешканці Павлограду почали ділитися фотографіями своїх осель, де від вибухової хвилі вилетіли вікна та посипалася стеля. Тому жителів, у яких пошкодилося майно внаслідок атаки, закликали звертатися на гарячу лінію міського голови Павлограду. Відповідне повідомлення опубліковане в Telegram-каналі Павлоградської РДА.

Пошкоджені вікна

Пошкоджена стеля

Раніше Інформатор повідомляв про загибель матері та дитини у Дніпрі внаслідок російської ракетної атаки. Також ми писали, скільки ракет збила українська ППО 28 квітня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору