Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області банда “чорних лісорубів” вирубала дерев на 2 мільйони гривень

У Дніпропетровській області діяла банда “чорних лісорубів”, яка незаконно вирубала дерева. Було знищено лісу на 2 мільйони гривень. Отриману деревину обробляли та продавали комерційним структурам та приватним особам. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Національну поліцію України, 34-річний житель Дніпропетровської області організував злочинну схему із незаконної порубки дерев. Для цього він залучив двох спільників, які підшукували працівників, надавали їм інструменти та транспортні засоби.

Залучити у «лісоруби» вдалось 4-х чоловіків віком від 33-х до 43-х років. Зрубані дерева завозили на територію орендованих ділянок та приміщень, де обробляли та надалі реалізовували лісодеревину приватним особам і комерційним структурам області.

26 квітня оперативники та слідчі за підтримки спецпризначенців КОРД викрили «лісорубів» під час чергового виїзду на порубки. Окрім того, провели 14 обшуків та вилучили 800 кубометрів дров та інших лісоматеріалів, обладнання, автомобілів на загальну суму понад 4 млн грн.

У Дніпропетровській області діяла банда "чорних лісорубів"

У Дніпропетровській області діяла банда “чорних лісорубів”

Зрубані дерева завозили на територію орендованих ділянок та приміщень

Зрубані дерева завозили на територію орендованих ділянок та приміщень

Оброблену деревину продавали

Оброблену деревину продавали

Слідство триває.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області затримали “чорних лісорубів”, які знищили понад 50 дубів та акацій? та про те, що правоохоронці зупинили цілу вантажівку з незаконно спиляними деревами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору