Кривий Ріг До сайту

Бюджетна страва: готуємо картопляні вафлі з сиром та пряними травами

Це смачна та бюджетна страва, яку можна подавати зі сметаною, аджикою. Вафлі можуть стати гарніром або навіть замінити собою хліб.

Реклама

Для цього рецепта підійде й картопляне пюре, якщо ви не з’їли його з учора, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама
  • Картопля відварена – 500 г
  • Борошно – 1 склянка
  • Молоко – 1 склянка
  • Яйця – 2 шт.
  • Оливкова олія – 4 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Суміш трав – 1 ст. л.
  • Твердий сир – 100 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець духмяний мелений – за смаком
  • Розмарин сушений – за смаком
  • Мускатний горіх мелений – за смаком

Спосіб приготування:

Картоплю розім’яти в пюре, додати олію, тепле молоко та яйця, добре перемішати.

Додати тертий сир та просіяне з розпушувачем борошно, сіль, перець, мускатний горіх, розмарин та інші трави. Розмішати до однорідності.

Реклама

Випікати, як звичайні пишні вафлі.

Раніше ми писали, як приготувати перлину української кухні – качану кашу. Писали, як приготувати морквяний кекс з апельсиново-вершковою глазур’ю та морозиво за рецептом Лесі Українки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Євгенія Глубінок

Реклама