З початком тепла все більше криворіжців прагнуть виїхати з міста на риболовлю чи на дачу. І якщо звичайні шашлики вже надоїли, а рибалкам пощастило спіймати щуку, є шанс поласувати улюбленою стравою геніального українського письменника Миколи Гоголя.
Реклама
Інформатор пропонує рецепт щуки у казані за рецептом Миколи Гоголя
Продукти
Продукти
- Листя дуба
- Щука
- Оцет
- Вода
Приготування
Реклама
Одразу скажемо, що так приготувати можна й щуку заморожену. Звичайно, якщо її правильно розморозити, але найсвіжіша, щойно з річки риба, буде набагато смачнішою.
Сам процес приготування дуже простий.
- Викладіть дубове листя на дно котла. Зверху покладіть очищену раніше і розрізану на середні шматочки щуку.
- Розведіть в очищеній воді 2 столові ложки оцту і залийте рибу. За бажанням можна додати трохи цукру, щоб зробити смак пікантнішим.
- Накрийте казан кришкою і готуйте страву близько 20-30 хвилин до готовності.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати курячий шашлик на сковороді та про те, як приготувати козацький обід з простих продуктів.
Реклама
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова
Реклама