Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині під час ворожого артобстрілу загинув шахтар і батько двох дітей з Кривого Рогу

12 квітня 2023 року поблизу населеного пункту Водяне Донецької області загинув водій 6-ї механізованої роти військової частини А0536, Зорін Олексій Юрійович. Під час виконання бойового завдання боєць потрапив під ворожий артилерійський обстріл. Олексію було 45 років. До лав ЗСУ його призвали 7 лютого 2023 року. У цивільному житті Олексій Юрійович працював  кріпильником дільниці №28 шахти «Криворізька».

Повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу КЗРК.

Олексій Юрійович народився 17 жовтня 1977 року в м. Кривий Ріг. Після закінчення школи навчався в Професійно-технічному училищі №46. З 1996 року до 1997 року ніс строкову військову службу. Після цього розпочав свою трудову стежку з електрогазозварника шахтобудівельного управління №2 «Кривбасшахтопроходки». У 2000-му працевлаштувався на Криворізький залізорудний комбінат, де трудився охоронником шахти «Криворізька». Через рік став працювати на підземних горизонтах – гірником підземним дільниці №23, а згодом – підземним газоелектрозварником. У 2005 році став обіймати посаду електрослюсаря (слюсаря) чергового та з ремонту устаткування дільниці №28 (ремонтно-відновлювальних робіт), а згодом трудився кріпильником цієї ж дільниці. Зарекомендував себе як працьовитий, відповідальний та старанний робітник. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Криворізька» і підприємства.

7 лютого 2023 року під час повномасштабної агресії рф проти України Олексія Зоріна було мобілізовано до лав ЗСУ, де він вдень і вночі відстоював суверенітет і незалежність Української держави. Ніс службу водієм 6-ї механізованої роти 2-го механізованого батальйону військової частини А0536. Мав люблячу родину, яка його чекала вдома. Саме це давало йому сили протистояти російському ворогові і боротися за наше вільне майбутнє, навіть ціною власного життя…

Без чоловіка залишилася дружина Галина Геннадіївна, без батька – сини Богдан та Матвій.

Вічна Пам’ять та Слава полеглому Герою!

Раніше Інформатор писав про загибель під Бахмутом добровольця з Кривого Рогу Костянтина Діденка та про те, що біля Авдіївки загинув боєць 129 ТрО з Кривого Рогу Сергій Гладуш.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору