Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за свободу України загнув шахтар з Кривого Рогу

8 квітня 2023 року в боях за свободу та незалежність України загинув шахтар, підривник дільниці №10 шахти «Тернівська» КЗРК Віталій Кошиль. Віталій служив молодшим сержантом, стрільцем-сапером 2-го відділення 3-го штурмового взводу штурмової роти військової частини Т0920. Дома у героя залишилися дружина та двоє донечок.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Віталій Олександрович народився 24 грудня 1989 року у Кривому Розі.

 У 2017 році він закінчив Український політехнічний технікум, де опанував спеціальність «Підземна розробка корисних копалин». Зарекомендував себе як працьовитий, відповідальний і сумлінний робітник, який прагнув навчатися і досягати нових виробничих здобутків. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Тернівська» і підприємства.

22 березня 2022 року під час повномасштабної агресії рф проти України Віталія Кошиля було мобілізовано до лав ЗСУ. Він ніс службу молодшим сержантом військової частини Т0920. Понад усе мріяв, аби в нашій країні найшвидше запанував мир, адже мав люблячу родину, яка чекала його вдома цілим і неушкодженим.

На жаль, 8 квітня мужньо виконуючи свій військовий обов’язок, захищаючи свободу і незалежність України, він загинув в районі населеного пункту Хромове Донецької області.

Без чоловіка залишилася дружина Тетяна Валеріївна, без батька – доньки Анна та Ангеліна.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про загибель добровольця з Кривого Рогу Костянтина Діденка та гірника рудника “Суха Балка” Миколи Крайнова.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору