Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі зацвіли сакури та магнолії: де подивитися

Хоч цьогоріч весна у Кривому Розі дощова, зробити день мешканців яскравим можуть сакури і магнолії. Вони якраз почали квітнути у Ботанічному саду. Крім цього, можна побувати у квітковій оранжереї, де точно не буде дощити.

Про це повідомляє Інформатор.

Територія саду відчинена для відвідувань щоденно з 8:00 до 19:00. Поки що міст не працює, тому вхід для відвідувачів – біля адміністративного корпусу. Центральний вхід починає працювати з 15 квітня.

Вхідний квиток коштує 40 грн. Для пенсіонерів при наявності посвідчення – 25 грн. Діти до 6 років у супроводі батьків – безкоштовно. Люди з інвалідністю І та ІІ групи, учасники бойових дій, при наявності посвідчення – безкоштовно.

Оранжерея приймає відвідувачів також у робочі дні з 8:00 до 15:00 можна відвідати оранжерею ботанічного саду і помилуватися екзотичними рослинами. Вхідний квиток для всіх категорій коштує 50 грн

Адреса ботанічного саду: м-н Даманський, вул. Маршака, 50

Доїхати громадським транспортом: автобус №228, маршрутка №231, 54, 83, тролейбус №18, 16, 15.

Магнолії

Раніше Інформатор розповів, що думають експерти з приводу тотальної обрізки дерев у Кривому Розі. Також ми повідомляли, що з’явилося на місці спиляних дерев біля “Олімпу”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору