Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі з’явилася величезна Великодня писанка

13 квітня, напередодні Великодня, у Центрально-міському районі відбувся захід під назвою «Писанка єднання». Участь у ньому взяли представники закладів освіти району, підприємства та усі мешканці району. Жителі могли скуштувати пасхальні смаколики та придбати сувеніри. Для дітей підготували різноманітні майстер-класи. 

Інформатор розповідає, що захід проходив у самому центрі міста – на Арт-майдані, де прикрашала площу найбільша писанка Кривого Рогу, яку оздобити могли усі оточуючі. Прикрашати п’ятиметрову конструкцію на Великодні свята останні кілька років стало для району уже доброю традицією. Цьогоріч її прикрашали десятки менших дерев’яних яєць з нанесеним на них петриківським розписом.

Був встановлений стенд з дерев’яними писанками, які прикрашали найбільшу писанку, розмальованими петриківським орнаментом з патріотичними мотивами. До їх створення долучилися працівники усіх закладів освіти в районі.

На ярмарку можна було купити великодні смаколики, пряники та сувеніри хейд-мейд. Можна купити готові паски. Та не тільки солодощі чекали на мешканців, а й смачна, поживна їжа. Для дітей підготували різноманітні розваги: майстер-класи з малювання, виготовлення пасхальних атрибутів.

Фото: Криворізька РДА

Фото: Криворізька РДА

Фото: Центрально-Міський портал. Кривий Ріг

Фото: Центрально-Міський портал. Кривий Ріг

Фото: Центрально-Міський портал. Кривий Ріг

Фото: Центрально-Міський портал. Кривий Ріг

Фото: Центрально-Міський портал. Кривий Ріг

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі планується благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Писали, що в парку “Саксаганський” проходив благодійний захід на підтримку ЗСУ та що в парку “Саксаганський” відбулося свято “День добрих справ” і фіксація рекорду України.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору