Кривий Ріг До сайту

З трьох інгредієнтів: готуємо шоколадну глазур для паски

Зазвичай паску покривають білою глазур’ю на основі цукру і яєць. Однак чому б не відійти від цього та не використати шоколадну глазур? Вона прикрасить ваш святковий хліб та надасть йому абсолютно нових ноток смаку, спробуйте!

Реклама

Приготувати шоколадну глазур дуже легко, адже в її складі всього три основні інгредієнти, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама
  • Какао-порошок – 6 ст. л.
  • Масло вершкове – 5 ст. л.
  • Цукор – 1 склянка

Спосіб приготування:

Розтопіть какао і масло разом у невеликій каструлі на повільному вогні приблизно 5 хвилин. Зніміть з печі, додайте цукор і ванільний екстракт (за бажанням). Розмішайте утворену суміш з 2 столовими ложками гарячої води, поки глазур не стане густою та однорідною.

Раніше ми розповідали, як приготувати глазур, яка не осиплеться. Також писали, як приготувати з дітьми фаршировані яйця “Курчата” та як приготувати готуємо закарпатську шпундру.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Реклама