Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Понад 7 млн гривень компанія “відмила” на будівництві доріг у Дніпропетровській області

У Дніпропетровській області впродовж липня – листопаду 2021 року директори ТОВ залучили службових осіб та розробили злочинну схему заволодіння бюджетними коштами. Для цього вони вносили хибні відомості в офіційні документи щодо використаних будматеріалів під час капітального ремонту доріг у Новомосковську.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області. Після підробки документів комерційний директор передав акти виконаних робіт до Новомосковської міської ради. Це призвело до передачі на рахунок ТОВ бюджетних коштів, які учасники групи розподілили між собою. Сума склала понад 7 мільйонів гривень.

У ході проведення слідчих дій вилучено документацію, що підтверджує протиправну діяльність.

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт стосовно організатора та трьох учасників організованої групи за фактами заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення (ч.ч. 2, 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч.ч. 2, 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).

Проба з покладеного асфальту

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі виявили провалля посеред дороги біля ТРЦ “Терра”. Також ми писали про реконструкцію дороги по проспекту Гагаріна.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору