Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області привласнили 3 мільйони гривень на будівництві полігону для сміттєзвалища

Правоохоронці встановили причетних до налагодження злочинної «схеми». Директор комунального підприємства Дніпровської міськради уклав угоди з низкою підрядних організацій на виконання будівельних робіт, необхідних для функціонування полігону побутових відходів. Протягом проведення робіт до документації вносились неправдиві дані щодо обсягів та вартості проведених робіт, а також використаних будівельних матеріалів, наданих послуг вантажного транспорту і спеціальної техніки.

Відповідно до проведених експертиз бюджету міста було завдано збитків на понад 3 млн гривень, – передає Інформатор.

В рамках кримінального провадження поліцейські провели санкціоновані обшуки в офісних приміщеннях компаній та за місцями проживання фігурантів, – передає Інформатор.

Події відбувалися протягом 2018-2019 років. У ході проведених за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури заходів було вилучено документацію, чорнові записи, електронні носії інформації. Організатору та спільникам повідомлено про підозри.

Організатору та трьом спільникам може загрожувати до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також ще одна учасниця злочинної організації оголошена у розшук, а матеріали стосовно її діяльності виділено в окреме провадження.

Вилучені речові докази у фігурантів

Працівники ДСР навідалися до учасників “схеми”

Раніше ми повідомляли, про смертельний наїзд сміттєвоза на жінку в Інгулецькому районі Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору