Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На великодній стіл: готуємо з дітьми фаршировані яйця “Курчата”

Великдень – це свято всієї родини. Діти люблять його не менше дорослих. Тому вони радо допоможуть приготувати на великодній стіл щось смачненьке. Особливо коли це смачненьке має вигляд веселих іграшок. 

Саме таку страву пропонує Інформатор.

Великодня закуска “Курчата”

Продукти

  • 5 яєць
  • 100 г сиру
  • 1 морква
  • 10 родзинок
  • 1  ст. ложка сметани або майонезу
  • сіль за смаком.

Приготування

  • Зваріть моркву, остудіть її та виріжте з неї лапки і дзьобики. Залишок моркви потріть на дрібній тертці
  • сир також потріть на дрібній тертці
  • варені яйця розріжте так, щоб вийшли дві охайні красиві кришечки. Решту білка і жовтка подрібніть
  • з’єднайте подрібнені яйця, морква, сир, сметану (або майонез), посоліть і добре перемішайте.
  • нафаршируйте з сумішшю кришечки і оформіть курчат.
  • увіткніть морквяні лапки та дзьобики, а оченята зробіть з родзинок.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати сирну паску з мармеладом, та що можна і не можна класти у святковий кошик.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору