Зазвичай паску покривають білою глазур’ю на основі цукру і яєць. Однак чому б не відійти від цього та не використати шоколадну глазур? Вона прикрасить ваш святковий хліб та надасть йому абсолютно нових ноток смаку, спробуйте!
Приготувати шоколадну глазур дуже легко, адже в її складі всього три основні інгредієнти, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Какао-порошок – 6 ст. л.
- Масло вершкове – 5 ст. л.
- Цукор – 1 склянка
Спосіб приготування:
Розтопіть какао і масло разом у невеликій каструлі на повільному вогні приблизно 5 хвилин. Зніміть з печі, додайте цукор і ванільний екстракт (за бажанням). Розмішайте утворену суміш з 2 столовими ложками гарячої води, поки глазур не стане густою та однорідною.
Раніше ми розповідали, як приготувати глазур, яка не осиплеться. Також писали, як приготувати з дітьми фаршировані яйця “Курчата” та як приготувати готуємо закарпатську шпундру.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок