Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі підліток не доніс пакет зі сміттям до бака й кинув його на дах гаража

Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там де не смітять. А виховуються звичка не смітити у сім’ї. І якби мами з татами та бабусі з дідусями не залишали пакети зі сміттям біля входу до під’їзду, діти кидали б їх у сміттєві баки, а не там де заманеться.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію у Facebook Сергія Мариничева: “Йшов такий хлопчик, закинув сміття на гараж і пішов далі. Шановні батьки, це було прямо на ваших очах, але сміття там так і лежить. Якось не гарно перетворювати свій район на смітник”.

Цікаві коментарі до цього посту. Більшість людей згодні з Сергієм, але зауважують, що обшарпані гаражі теж не прикрашають район, та й смітників посеред двора теж не має бути.

Як пише Маргарита Широкова: “Не хочу нікого образити, але самі коробки тих гаражів виглядають жахливо в інтер’єрі міста”.

Сам Сергій вважає, що “що смітник в середині двору – це погано і так не має бути. Має бути уздовж проїжджої частини: пару баків звичайних і пару баків для будівельного сміття. Або криті баки під кожне ОСББ і окремо під будівельне з окремим цінником за його вивіз…”.

Але якщо смітник стоїть посеред двору, а сміття до нього не доносять, то що буде, коли треба буде йти 10-15 метрів?

Проблема чистих дворів лежить у вихованні, але не тільки дітей, але й дорослих.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі на “червоній лінії” вандали спиляли дерева, та про те, що  у Кривому Розі за два дні обрізали близько 200 дерев

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору