Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Незвично та дуже смачно: як приготувати рагу за рецептом Мерилін Монро

Мало хто знає, але найвідоміша білявка світу Мерилін Монро була ще й завзятою кулінаркою. У своїх рецептах вона любила незвичні поєднування простих продуктів та вигадувати з них  щось цікаве.  Улюблені рецепти вона залишала в особистому записнику.

Інформатор пропонує один з її рецептів.

Рагу за рецептом Мерилін Монро

Продукти

  • 450 г темного хліба
  • 250 г курячої печінки
  • 250 г фаршу з яловичини
  • 4 стебла селери
  • 2 столові ложки свіжого або сухого розмарину, чебрецю й орегано
  • лаврове листя
  • 250 г волоських горіхів
  • 250 г родзинок
  • 2 курячих яйця
  • сіль та перець на смак

Приготування

  1. У холодній воді на десять хвилин залиште хліб. Після відіжміть його та подрібніть.
  2. Родзинки замочить на 10 хвилин у невеликій кількості окропу, залиште хвилин на 15-20.
  3. Горіхи подрібніть у будь-який спосіб досить дрібно.
  4. Підсоліть у каструлі воду, доведіть її до кипіння. Покладіть в окріп курячу печінку й варіть протягом 8 хвилин. Пінку знімайте. Після приготування злийте воду та охолодіть печінку.
  5. Яловичий фарш обсмажте з додаванням солі та перцю. Олію не додавайте. Печінку наріжте невеликими шматочками. Змішайте її, фарш, хліб та родзинки з горіхами
  6. . Інгредієнти ретельно перемішайте, дайте постояти на малесенькому вогні пару хвилин та можна подавати на стіл. На гарнір подати тушковані овочі.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати пиріжки з яйцем та щавлем та про те, та як приготувати крафіни з корицею.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору