Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Рецидивіст з Кривого Рогу “попрацював” у Тернопільській області та був затриманий

Мешканця Кривого Рогу, який вже неодноразово побував “у місцях не дуже віддалених” затримали у Тернополі. Там чоловік знімав гроші з чужих карток за допомогою банкомату. Правоохоронці встановили, що в обласному центрі він скоїв два подібні злочину. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Тернопільській області, для скоєння злочинів шахрай користувався банкоматом. Він вводив свій мобільний номер для поповнення рахунку. Сума завжди була одна -1000 гривень. Однак для підтвердження транзакції затриманий не вносив свою банківську картку. Натомість відходив на певну дистанцію та спостерігав, як люди підходили й автоматично вносили свої картки та не переконавшись в розміщеній на дисплеї інформації підтверджували переказ своїх коштів на рахунок афериста.

Від такого роду злочину потерпіло двоє тернополян.

Працівники поліції затримали 31-річного афериста. Як виявилося пізніше,  чоловік неодноразово судимий на скоєння різних протиправних дій.

Триває досудове розслідування. У разі доведення провини криворіжцю погрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі поліція затримала злочинну групу, яка викрадала заможних містян, у яких вимагали цінності та викуп за них та про те, що у Дніпрі затримали злочинну групу, яка організовувала кол-центри.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору