Мало хто знає, але найвідоміша білявка світу Мерилін Монро була ще й завзятою кулінаркою. У своїх рецептах вона любила незвичні поєднування простих продуктів та вигадувати з них щось цікаве. Улюблені рецепти вона залишала в особистому записнику.
Інформатор пропонує один з її рецептів.
Рагу за рецептом Мерилін Монро
Продукти
- 450 г темного хліба
- 250 г курячої печінки
- 250 г фаршу з яловичини
- 4 стебла селери
- 2 столові ложки свіжого або сухого розмарину, чебрецю й орегано
- лаврове листя
- 250 г волоських горіхів
- 250 г родзинок
- 2 курячих яйця
- сіль та перець на смак
Приготування
- У холодній воді на десять хвилин залиште хліб. Після відіжміть його та подрібніть.
- Родзинки замочить на 10 хвилин у невеликій кількості окропу, залиште хвилин на 15-20.
- Горіхи подрібніть у будь-який спосіб досить дрібно.
- Підсоліть у каструлі воду, доведіть її до кипіння. Покладіть в окріп курячу печінку й варіть протягом 8 хвилин. Пінку знімайте. Після приготування злийте воду та охолодіть печінку.
- Яловичий фарш обсмажте з додаванням солі та перцю. Олію не додавайте. Печінку наріжте невеликими шматочками. Змішайте її, фарш, хліб та родзинки з горіхами
- . Інгредієнти ретельно перемішайте, дайте постояти на малесенькому вогні пару хвилин та можна подавати на стіл. На гарнір подати тушковані овочі.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати пиріжки з яйцем та щавлем та про те, та як приготувати крафіни з корицею.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова