Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі затримали нелегала з Азербайджану

36-річний громадянин Республіки Азербайджан перебував на території України нелегально. Він постійно змінював місця проживання і переховувався від правоохоронців. 16 березня працівники управління міграційної поліції затримали нелегала у Кривому Розі.

Ще у 2022 році чоловіку було винесено рішення міграційної служби про його примусове повернення до Азербайджану, – повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Також поліцейські міграційної служби встановили, що 66-річний росіянин перебував на території України нелегально. Він знаходився у психіатричному закладі із суворим наглядом за скоєння умисного вбивства, а після закінчення терміну госпіталізації був доставлений до пункту тимчасового перебування іноземців.

Громадянина Республіки Азербайджан також доставили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства у Миколаєві.

За порушення правил перебування в Україні було складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та прийнято рішення про поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців.

Раніше Інформатор повідомляв, що керівництво Департаменту міграційної поліції “кришувало” проституцію. Також ми писали про дітей, яких повернули в Україну з російської депортації.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору