Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловік перевозив в автомобілі психотропів та наркотику на 800 тисяч гривень

У Кривому Розі місцевий мешканець налагодив схему збуту психотропних речовин методом “закладок”. Під час санкціонованого обшуку його автомобілю була вилучена психотропна речовина «АЛЬФА-PVP» та метамфетамін. За цінами “чорного ринку” їх вартість складає 800 тисяч гривень. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, 16 березня під час санкціонованого обшуку автомобіля під керуванням 31-річного містянина вилучили сліп-пакет із 50 згортками з психотропною речовиною «АЛЬФА-PVP», пакет з психотропною речовиною «АЛЬФА-PVP» вагою близько кілограма та метамфетамін. Окрім цього, поліцейські вилучили електронні ваги, мобільні телефони та сліп-пакети для фасування.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених психотропів складає 800 тисяч гривень. Все вилучене направили на експертне дослідження.

Поліцейські вилучили сліп-пакет із 50 згортками з психотропною речовиною «АЛЬФА-PVP», пакет з психотропною речовиною «АЛЬФА-PVP» вагою близько кілограма та метамфетамін

Поліцейські вилучили сліп-пакет із 50 згортками з психотропною речовиною «АЛЬФА-PVP», пакет з психотропною речовиною «АЛЬФА-PVP» вагою близько кілограма та метамфетамін

Чоловіка затримали. У разі доведення провини, йому загрожує від 6 до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі затримали чоловіка, який збував наркотики, писали про те, що в Довгинцівському районі в салоні Volkswagen виявили гранату і наркотики.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору