Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На кордоні з Дніпропетровською областю затримали торговців зборєю та наркотиками, які маскувались під військових

На кордоні між Донецькою та Дніпропетровською областями правоохоронці затримали два автомобіля у яких знайшли зброю та наркотики.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на пресслужбу Державного бюро розслідувань.

Працівники ДБР спільно з ГУНП в Донецькій області викрили злочинну групу осіб, члени якої діяли під виглядом «військовослужбовців» ЗСУ та причетні до торгівлі зброєю та наркотиками на Донеччині.

Стало відомо, що учасники угруповання, один з яких іноземець, використовували формений одяг та автомобіль з розпізнавальними знаками військовослужбовців Збройних сил України.

У затриманих на кордоні Дніпропетровщини авто, співробітники ДБР і Нацполіції виявили та вилучили кулемет РПК, дві гранати РГД-5, понад 500 набоїв калібрів 5.45 та 7.62. Також у псевдовійськових знайшли наркотичну речовину, попередньо це психотропна речовина альфа-PVP.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Чоловіків можуть позбавити волі на строк до 7 років.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі затримали корегувальника вогню по криворізькому аеропорту.

Альона Свірідова

Нагору