Кривий Ріг До сайту

Постуємо смачно: готуємо грибний плов

Великий пост – це найкращий час поекспериментувати з незвичними поєднаннями продуктів. Спробувати приготувати звичне блюдо трохи інакше і зовсім без м’яса. Часто це виходить настільки смачно, що залишається у сімейному меню назавжди.

Реклама

Щоби переконатися у цьому Інформатор пропонує рецепт плову, але не із м’ясом, а з грибами.

Плов з грибами

Реклама

Продукти

Приготування

  1. Наріжте гриби великими шматками. Подрібніть очищену цибулю.
  2. На розігрітій з олією глибокій пательні посмажте цибулю й гриби. Додайте сіль й мелений перець і готуйте на сильному вогні 4-5 хвилин.
  3. Посипте порошком карі й готуйте ще 1 хвилину, постійно помішуючи.
  4. Додайте у пательню рис, половину бульйонного кубика й 400 мл води. Накрийте її кришкою, доведіть до кипіння. Готуйте на повільному вогні 15- 20 хвилин, не відкриваючи кришку.
  5. Зніміть кришку, додайте розморожений горох та смажені із цибулею гриби й варіть, постійно помішуючи, на сильному вогні 2-3 хвилини.
  6. Подавайте на стіл гарячим.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати смачнючий вегетаріанський бургер та про те, як зробити медові мафіни.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Реклама