Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Україна пережила зиму. Ігнат розповів, куди росіяни спрямують свої ракети тепер

Зима закінчилася, росії не вдалося знищити ракетами нашу енергетичну інфраструктуру. Однак це не привід розслаблятися. Адже тепер ворог може обстрілювати все, що завгодно. 

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та речника Повітряних Сил ЗСУ, полковника Юрія Ігната,

За словами Ігната: “Можуть все, що завгодно обстрілювати. У них є пріоритетні цілі – урядові будівлі, будівлі Збройних Сил і Міністерства оборони. Тобто, як вони там називають їх, “центри прийняттія рішень”. Також транспортна інфраструктура, гідротехнічні споруди, очисні споруди. Все, що може принести горе людям й екологічну катастрофу. Ну і, як бачимо, по наслідках 9 березня, ворог не полишає спроб атакувати наш енергетичний сектор. Урядові будівлі – це не лише столиця, адже ми пам’ятаємо про Харківську та Миколаївську ОВА. Тому очікувати від них можна будь-чого. Треба просто бути готовим і нищити все, що летить на нас. А людям дотримуватись рекомендацій з безпеки”.

Він наголосив, що хоч виробництво триває, основний стратегічний запас новітніх крилатих і балістичних ракет вичерпується. Йдеться про Х-101, “Калібр”, “Іскандер-М”, “Кинджал”. Це зброя, яка може летіти далеко й влучати у радіусі 10 – 20 метрів. Це високоточна далекобійна зброя.

Раніше Інформатор писав про те, що росіяни почали обстрілювати Україну ракетами Х-55 з імітаторами ядерного заряду, та про те, що речник командування повітряних сил України запевнив, що ЗСУ готова відбивати атаки загарбників.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору